Mirabel Bergman

Jag heter Mirabel Bergman och är 17 år.

Utbildning
Jag har gått Kulturamas musikal linje i grundskolan där vi fick sjunga, dansa och spela massa teater. Efter det sökte jag Södra Latins Sånglinje men också Teaterlinjen och kom in på båda utbildningarna. Just nu går jag teaterutbildningen och ska börja mitt tredje år i höst.
Jag siktar sten hårt mot musikal och teater världen för det är min högsta dröm. Har gjort rätt mycket improvisationsteater och varit del i flera produktioner. Repar även för en musikal som kommer spelas i Sundbyberg till hösten.

Är en mycket van grupparbetare och brinner för teatern av hela mitt hjärta. Arbetat inom service och barnvaktat och har ganska mycket erfarenhet av att arbeta med nya människor men framförallt barn. Teatern betyder så mycket för mig och jag vill att barnen ska få tänka obegränsat och kasta sig ut i sin fantasi, utmana sin rädsla att kanske stå på scen men framför allt ha otroligt roligt. Jag ska göra mitt allra bästa för att skapa en trygghet så barnen vågar kasta sig ut i teaterns fantastiska värld.

Mirabel Bergman