Om Boulevardteatern

Verksamhet

Boulevardteatern driver riksturnerande teaterverksamhet, teaterkurser och kollo samt en eftergymnasial skådespelarutbildning i Stockholm där de också har sitt säte. Varje sommar flyttar teatern sin verksamhet till Gangvide Farm, Gotland där de under några veckor ger föreställningar och kurser.

Boulevardteatern gör mimbaserad teater där rörelse, text och musik blandas. Här finns humorn, musiken, berättarglädjen och den fysiska gestaltningen. Konstnärlig ledare sedan 2007 är Roger Westberg.Boulevardteatern spelar ca 400 föreställningar per år på turné runt om i Sverige från Smygehuk i söder till Kiruna i norr, från Strömstad i väster till Haparanda i öster.

Teatern drivs sedan 2006 av Roger Westberg och Yvonne Granath. Sedan 2017 har de sina lokaler för kontor, kurser och repetitioner på Skånegatan 63. 

Nyårsafton 2017 avslutade de sin 12-åriga tid på Götgatan på samma sätt som de inlett sin era 2006 med en hejdundrande föreställning av ”William Shakespeares samlade verk (förkortat) – 37 pjäser på 97 minuter” till stående ovationer och fyrverkerier.

Läs mer under Historik

Medlem av Teatercentrum

Föreställningar

loading...