Improkurs med Roger Westberg 2021

Årsta Teater, Stockholm

Nu har du en unik chans att gå en teaterimprovisationskurs med Boulevardteaterns konstnärliga ledare Roger Westberg under en helg i Stockholm.

Kursinformation

NYTT DATUM!

Framflyttat till 24 och 25 april
LÖRDAG-SÖNDAG

kl 10-16 inkl lunchpaus.
Lokal: Årsta Teater
Pris 2500 kr

KURSLEDARE
Roger Westberg

Det blir en helg med många skratt med leken hela tiden i centrum. På isländska kallas skådespelaren fortfarande för ”lekare” och regissör följaktligen för ”lekledare”.

Kursinnehåll:
Vi går igenom grunderna: spontanitet, status och storytelling. 
Vi tar oss in i improvisationens tankevärld och tränar kreativitet, samarbete och historieberättande. 
Vi övar på närvaro, acceptans och samspel. Lust, lek och fantasi.
Att våga göra misstag, bli mer spontan, bejaka förslag och öva upp sin lyssning.

Nybörjarkurs. Alltså behövs ingen tidigare erfarenhet av impro. 

KURSLEDARE
Roger Westberg har arbetat som skådespelare, regissör och pedagog samt som mångårig teaterchef på Boulevardteatern. Han har jobbat nära improvisationens husgud Keith Johnstone och deltog redan 1983 i det första teatersports-SM som hölls på Unga Klara.
LÄS MER

Klicka på knappen Anmälan så öppnas ett Google formulär där du fyller i dina uppgifter, Vi tar emot anmälningar löpande. 
OBS! Om du inte vill skriva personnummer ber vi dig att ringa till oss på 08-22 15 10. Informationen kommer att lämnas till läraren samt ABF.

Bokningsregler

Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Det innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända oss ett meddelande inom 14 dagar efter att vi har bekräftat anmälan.

Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75% av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.