Improkurser med Roger Westberg 2020

på Gangvide Farm, Gotland

Har du drömt om att stå på scen eller vill ta upp ditt teaterintresse sen tidigare?
Nu har du en unik chans att gå en teaterimprovisationskurs med Boulevardteaterns konstnärliga ledare Roger Westberg under några härliga sommarkvällar på Gangvide Farm, i När på sydöstra Gotland.

Båda kurserna utlovar många skratt med leken hela tiden i centrum. På isländska kallas skådespelaren fortfarande för ”lekare” och regissör följaktligen för ”lekledare”.

Kursinformation

Grundkurs
Vecka 30

tisdag-torsdag 21-23 juli
kl 18-21

Fortsättningskurs
Vecka 31

tisdag-torsdag 28-30 juli
kl 18-21

PRIS 1200 kr per kurs

KURSLEDARE
Roger Westberg

ADRESS
Kurserna hålls på Gangvide Farm i När, sydöstra Gotland. 
Länk till Gangvides hemsida

BOENDE
Boende kan bokas på Gangvide.
Kontakta Kickan på Gangvide Farm för boendemöjligheter 073-184 09 22.

Kurser

Grundkurs v30
Tisdag-torsdag 21-23 juli kl 18-21
För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater men som vill lära dig mer och samtidigt ha en kul stund.

Kursinnehåll
Vi går igenom grunderna: spontanitet, status och storytelling. 
Vi tar oss in i improvisationens tankevärld och tränar  kreativitet, samarbete och historieberättande. 
Vi övar på närvaro, acceptans och samspel. Lust, lek och fantasi. 

Fortsättningskurs v31
Tisdag-torsdag 28-30 juli kl 18-21
För dig som har lite mer erfarenhet av improvisation och teater men vill lära dig ännu mer och samtidigt ha en kul stund.

Kursinnehåll
Vi fördjupar och repeterar improvisationsteaterns grunder: närvaro, samspel, status, spontanitet, acceptans och storytelling. För dig som vill fortsätta att utvecklas inom improvisation.
En kurs som utlovar många skratt med leken hela tiden i centrum. På isländska kallas skådespelaren fortfarande för ”lekare” och regissör följaktligen för ”lekledare”.

KURSLEDARE
Roger Westberg har arbetat som skådespelare, regissör och pedagog samt som mångårig teaterchef på Boulevardteatern. Han har jobbat nära improvisationens husgud Keith Johnstone och deltog redan 1983 i det första teatersports-SM som hölls på Unga Klara.
LÄS MER

Klicka på knappen Anmälan så öppnas ett Google formulär där du fyller i dina uppgifter, Vi tar emot anmälningar löpande. 
OBS! Om du inte vill skriva personnummer ber vi dig att ringa till oss på 08-22 15 10. Informationen kommer att lämnas till läraren samt ABF.

Bokningsregler

Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Det innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända oss ett meddelande inom 14 dagar efter att vi har bekräftat anmälan.

Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75% av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.