Teater på sportlovet 7-12 år

Tycker du om att spela teater? 
Välkommen att vara med på Boulevardteaterns teaterkurs på sportlovet.

Kursinnehåll

På kursen arbetar vi med några av teaterns grunder så som skådespelarövningar, improvisationsövningar och korta scenframställningar. Vi tränar fantasin, samarbete, avslappning, röst och koncentration. Målet är att under lustfyllda former skapa tillsammans.Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för nära och kära.

Kursinformation

Sportlov 7-12 år
Datum: 24-28 februari (5 dagar)
Kl 9 - 15 
Lokal: Skånegatan 63

Pris: 2500 kr (ink moms)

Matsäck: Kursen har en timmes paus för lunch. Medtag egen matsäck. På lunchen går vi ut till en park i närheten.

Kursledare

Verksamma skådespelare och pedagoger knutna till Boulevardteatern.

Anmälan

FULLT - anmälan kan ändå göras för eventuell restplats.

Klicka på knappen Anmälan så öppnas ett Google formulär där du fyller i dina uppgifter, Vi tar emot anmälningar löpande.
OBS! Om du inte vill skriva personnummer ber vi dig att ringa till oss på 08-22 15 10. Informationen kommer att lämnas till läraren samt ABF.

Vid  frågor mejla kurser@boulevardteatern.se

Bokningsregler

Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Den innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till oss inom 14 efter att vi bekräftat din anmälan. Vi tar emot anmälningar löpande. 

Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75 % av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.