Teaterkollo på sommarlovet (7-15 år)
Gangvide Farm - När, Gotland

Sommaren 2020 arrangerar Boulevardteatern åter sitt populära sommarkollo på Gangvide Farm i När på sydöstra Gotland!

Kursinnehåll

På kursen kommer vi ägna oss åt teater och cirkus. Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för familj och vänner.

V 29-30: tisdag - lördag
Ålder 7-15. Grupperna delas upp efter ålder. 

Kursledare

Verksamma skådespelare/musiker på Boulevardteatern. Läs mer längre ner på sidan.

Gangvide Farm

Se mer info längre ner på sidan
Webbplats: https://www.gangvidefarm.se

Teaterkollo på Gotland

Ålder 7-15. Vi kommer att dela upp grupperna efter ålder. 
Kurs 1, v 29 (tis-lör)
Kurs 2, v 30 (tis-lör)

Klicka på knappen (Anmälan) så öppnas ett Google formulär. Du väljer kurs och fyller i dina uppgifter, Därefter kontaktar vi dig. Informationen kommer att lämnas till läraren.

Bokningsregler

Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Den innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till oss inom 14 efter att vi bekräftat din anmälan.

Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75 % av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.

Om kost, boende samt båt- och syskonrabatt

  • Syskonrabatt 10%.
  • Detta är dagkollo utan övernattning men möjlighet finns för boende på Gangvide Farm, kontakta Kickan Karlsson på 073-184 09 22.
  • Kollodeltagare med familj får upp till 40% rabatt på  vissa båtavgångar på Destination Gotland från Stockholm - Visby. Kontakta oss för kampanjkod på båten.
  • Lunch ingår. Hör av er om det finns allergier som vi bör ta hänsyn till!

Kursledare

Vi som håller i kursen heter Isabell Ström och Elinne Leanderson, båda verksamma skådespelare/musiker på Boulevardteatern. 

Isabell Ström har studerat fysisk teater vid YH Novia i Finland. Hon har arbetat som lärare inom cirkus, muik, teater och även haft ett flertal uppdrag som skådespelare och koreograf i Finland. Just nu arbetar hon som skådespelare på Boulevardteatern. 

Elinne Leanderson är utbildad musiklärare på Kungl. Musikhögskolan. Hon har därefter arbetat som musik- och rytmiklärare i Stockholm. Nu arbetar hon som musiker på Boulevardteatern och undervisar även i fiol. 

Isabell Ström
Elinne Leanderson

Om Gangvide Farm

Foto från Gangvide Farms webbsida.
Foto från Gangvide Farms webbsida.

Övernattning
Önskar du bo på Gangvide Farm kontakta
Kickan Karlsson på 073-184 09 22.


Hitta hit
Vägbeskrivning och karta till Gangvide farm - Klicka här!


Kör väg 143 mot Roma, ca 2 km efter Roma tag åt höger mot Hemse. Fortsätt ca 20 km tills ni kommer till Etelhem där tar ni vänster mot Garda. Vid stoppskylten i Garda tar ni vänster mot Ljugarn, efter 600m tar ni höger, det står När 9 på skylten. Ni kommer till en ICA affär som ligger på vänster sida och strax efter bron kör ni till vänster mot "Gangvide" sedan vänster mot "Gangvide" igen, Gangvidefarm är första gården på vänster sida, ni ser en gammal bensinmack vid infarten.

Webbplats: https://www.gangvidefarm.se