Teaterkollo i Stockholm 10-12 år (dagkollo)

Tycker du om att spela teater? Välkommen att vara med på Boulevardteaterns teaterkollo under sommarlovet ( juni och augusti).

Kursinformation

Ålder 10-12 (dagkollo)

3 kurser


Vecka 25
15-18 juni (4 dagar), kl 9 -15. 
Pris 2000 kr  FULLBOKAT

Vecka 26
22-26 juni (5 dagar), kl 9 -15. 
Pris 2500 kr

Vecka 33
10-14 aug (5 dagar), kl 9 -15. 
Pris 2500 kr FULLBOKAT. 

Lokal: Skånegatan 63 eller 90.

Mat: Medtag egen matsäck.  Det finns kylskåp och micro. Vi bjuder på mellanmål. 

Kursledare

Verksamma skådespelare och pedagoger knutna till Boulevardteatern.

Kursinnehåll

Vi arbetar med några av teaterns grunder så som skådespelarövningar, improvisationsövningar och korta scenframställningar. Vi tränar fantasin, samarbete, avslappning, röst och koncentration.

Målet är att under lustfyllda former skapa tillsammans. Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta.

Vi avslutar kursen med ett enklare uppspel/redovisning. 

Anmälan

Klicka på knappen Anmälan så öppnas ett Google formulär där du fyller i dina uppgifter, Vi tar emot anmälningar löpande.
OBS! Om du inte vill skriva personnummer ber vi dig att ringa till oss på 08-22 15 10. Informationen kommer att lämnas till läraren samt ABF.

Vid  frågor mejla kurser@boulevardteatern.se

Bokningsregler

Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Den innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till oss inom 14 efter att vi bekräftat din anmälan.
Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75 % av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.
Vi tar emot anmälningar löpande.