Pressröster:

"Spelet är imponerande replikerna flyger med betoningar som lyfter fram språket.Det är ett gediget teaterhantverk in i minstadetalj. Rollerna byts, paralellhistoria drivs, upprepningar för att skapa komik, allt utan att man är det minsta förvirrad. Man vilar så tryggt i föreställningens förtrollande famn. Scenografin är näst intill obefintlig men det kunde ändå inte vara mer levande, spännande att upptäcka hur lite som behövs för att magin ska infinna sig och hur man utan motstånd förflyttas till slottet Gomorronsol." Cecilia Fridén/ Jönköpingsposten 15/9 2014

"En Laban med bett.
Så här kan en kär, men med åren utslätad, klassiker bli i de rätta nyporna."

Så har den första adventsklappen landat: en varitéanstruken uppsättning spunnen kring makarna Sandbergs otroligt populära figur spöket Laban. Med jäklar anåda och humor och ett fritt förhållningssätt till orginalet presenterar regissören och ensemblen en Laban med bett. Topp! säger jag. Så här piggt kan en kär, men med åren också något utslätad, klassiker bli i de rätta nyporna."
DN
      LÄS HELA RECENSIONEN SE NEDAN
 


"Fiffig iscensättning leker med rädslor.
Skickliga skådespelarna Lina Andersson, Sten Hellström och Ulf Montan spelar med smittande gott humör teatergruppens aktörer som spelar spöken, kungafamilj och tjänstefolk samt byter roller med varandra./.../Kostymerna och inte minst Jörgen Aggeklints kluriga stämningsmusik och sånger med knorr ger drag av vaudeville och varieté. ”
Svd

LÄS HELA RECENSIONEN SE NEDAN