Teaterkalset 2020

Tack!
För andra året i rad öppnade tretton finfina teatrar, för barn och unga, upp sina portar och bjöd in till ett teaterkalas under första helgen i februari! Ett bra tillfälle för alla teatersugna familjer att upptäcka alla fina teaterpärlor runt om i stan. Det bjöds på allt från teater till improvisation, mim och dans.

Vi tackar alla besökare som kom och hoppas att vi även ses nästa år!

LÄS MER om Teaterkalaset

Om Teaterkalaset 2020

Ett bra tillfälle för alla teatersugna familjer att upptäcka alla fina teaterpärlor runt om i stan. Det vankas allt från teater till improvisation, mim och dans  och prova på teater – så det är bara att välja och vraka ur det digra programmet!
Alla föreställningar och aktiviteter har ett extra fint kalaspris (endast 75 kr/person), och publiken/deltagarna på Teaterkalaset får dessutom ett VIP-kort som ger er 20% rabatt på alla medverkande teatrar under resten av året. Kalasbra, eller hur!

Boulevardteatern 2020

I februari 2020 deltog vi med föreställningen Vart tog min Igloo vägen? LÄS MER

Rabatt

OBS! Rabatten på 20% under resten av året gäller inte våra ordinarie kurser eller teaterkollon utan enbart biljetter till de egenarrangerade föreställningar vi spelar i Stockholm under året. Vi lägger upp info om var vi spelar på den här sidan.