Teaterkalaset 2020

Vart tog min Igloo vägen? (4-10 år)

Oolik är en helt vanlig flicka som ger sig ut på ett ovanligt äventyr. En föreställning om klimatförändringar. Att tänka på och tala om – och vad vi kan göra åt det.
LÄS MER om föreställningen.

Föreställningar

Vart tog min Igloo vägen?
NÄR: 1–2 feb kl. 13:00
PRIS: vuxna 75 kr, barn 75 kr. 
PASSAR: 4–10 år.
ADRESS: ABF-huset, Sveavägen 41, City

ERBJUDANDE
Uppge koden Teaterkalas2020
 när ni bokar för att få det rabatterade Teaterkalaspriset!


Boulevardteatern på Teaterkalaset
https://www.barnistan.se/teaterkalas-boulevardteatern

Mer om Teaterkalaset 2020

Helgen den 1–2 februari öppnar tolv finfina teatrar, för barn och unga, upp sina portar och bjuder in till ett teaterkalas, där alla föreställningar spelas till pangpriset 75 kr! Ett bra tillfälle för alla teatersugna familjer att upptäcka alla fina teaterpärlor runt om i stan. Det vankas allt från teater till improvisation, mim och dans – så det är bara att välja och vraka ur det digra programmet!

Ett bra tillfälle för alla teatersugna familjer att upptäcka alla fina teaterpärlor runt om i stan. Det vankas allt från teater till improvisation, mim och dans  och prova på teater – så det är bara att välja och vraka ur det digra programmet!

Alla föreställningar och aktiviteter har ett extra fint kalaspris (endast 75 kr/person), och publiken/deltagarna på Teaterkalaset får dessutom ett VIP-kort som ger er 20% rabatt på alla medverkande teatrar under resten av året. Kalasbra, eller hur!

OBS! Rabatten på 20% under resten av 2020 gäller inte våra ordinarie kurser eller teaterkollon utan enbart biljetter till de egenarrangerade föreställningar vi spelar i Stockholm under året. Vi lägger upp info om var vi spelar på den här sidan.