Stjärnkalaset Östra 2021

Välkommen till årets DIGITALA Stjärnkalas

Boulevardteatern presenterar

Boulevardteatern kommer att presentera tre av sina turnérnade föreställningar som passar för olika åldrar. Se vår presentationsfilm med utsnitt ur våra föreställningar samt ta del av våra utbudsblad och Skapande Skola blad. Du har också möjlighet att ställa frågor och live-chatta med oss.
  1. Den Lille Prinsen (4-8 år)
  2. Vart tog min Igloo vägen? (4-10 år)
  3. Stjärnlösa Nätter (åk 8-9 + gymnasiet)

Vi välkomnar alla kulturombud, lärare eller pedagoger inom skola och förskola, konsulent, kultursekreterare, teaterföreningsarrangör och kultursamordnare!

Om Stjärnkalaset

Den 1 februari startar en av landets större utbudsdagar. Det kommer dock vara ett annorlunda Stjärnkalas; Årets upplaga genomförs helt digitalt.

Stjärnkalaset Östra 2021 presenterar en stor del av det utbud som kommer att turnera runt om i landet. Stjärnkalaset Östra är ett av flera nationella Stjärnkalas.
Stjärnkalaset genomförs med stöd från Region Stockholm, Region Västmanland, Region Östergötland, Stockholm Stad och Teatercentrum.

Den digitala versionen av Stjärnkalaset Östra pågår från den 1:a februari till 5:e februari, måndag till fredag (dock ej ons). Från klockan 10.00–11.00 och 13.00–14.00.
Det är kostnadsfritt att delta på samtliga programpunkter.
LÄS MER