Teaterkollo Vallentuna - nyhet!

Boulevardteatern anordnar i sommar våra populära sommarkollon även i Vallentuna på Vallentuna Kulturhus/Kulturrum. Vi arbetar med några av teaterns grunder så som skådespelarövningar, improvisationsövningar och korta scenframställningar. Man får också prova på samarbetsövningar, avslappning, röst och rörelseövningar. Vi kommer att leka fram scener eller en kort pjäs. Varje grupp består av max 12 elever.

Veckan avslutas med ett opretentiöst uppspel för familj och vänner.

Observerar att detta är ett dagkollo utan övernattning. Barnen behöver ha med sig lunchmatsäck varje dag, men teatern bjuder på enklare mellanmål. Hör av er om det finns allergier som vi bör ta hänsyn till!

ANMÄLAN

Anmäl dig på info@boulevardteatern.se
Var vänlig uppge:
- Vilken av kolloperioderna som avses
- Namn och ålder på kollodeltagare
- Telefonnummer till förälder/anhörig
- Fakturaadress
- Berätta gärna om ditt barn har tidigare erfarenhet av liknande kurs


Bokningsregler
Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Den innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till oss inom 14 efter att vi bekräftat din anmälan. Anmäl dig senast 1 april. Vid avbokning efter 1 april och fram till och med 16 maj betalas 50 % av kursavgiften tillbaka. Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75 % av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.

TEATERKOLLO SOMMAREN 2016 I VALLENTUNA

Vecka 24
13-17 juni kl 9-15
Kostnad 2500 kr

Vecka 32
8-12 aug kl 9-15
Kostnad 2500 kr