Gästspel

Förr i världen var himmelen blå är en musikteaterföreställning av och med Ellinore Eriksson. Föreställningen är baserad på sånger och texter av Barbro Hörberg som i år är aktuell med att ha blivit invald i Swedish Music Hall of Fame. Dessutom är det 40 år sedan hon gick bort alldeles för ung i bröstcancer.  
 
Ellinore Eriksson, 23 år, står ensam på scenen, agerar och framträder med sång och gitarr. Föreställningen spelades på Boulevardteatern i april och kommer nu tillbaka. Den har även tidigare spelats i Strängnäs, Eskilstuna, Nyköping och fått mycket fin kritik. Ellinore har erfarenhet som trubadur, vissångerska och har framträtt i många olika sammanhang. Hon har deltagit i TV4:s Körslaget, placerat sig 2:a i SM för gatumusikanter, studerat teater och arbetat med flertalet scenproduktioner inom revy och musikal.
 
Föreställningen, med ett nyskrivet manus, utgår från Barbro Hörbergs sånger och texter och tar upp funderingar om nutiden, Barbros samtid och hur det ofta flyter samman. Att de mänskliga bryderierna och glädjestunderna förenar oss, oavsett i vilken tid vi lever. Allt inramat av ett nostalgiskt scenrum som rymmer både kobratelefon, platåskor och LP-skivor. Barbro Hörberg var banbrytande som kvinnlig visdiktare i en mansdominerad samtid, hennes texter rymmer mycket underfundig, svart humor och stort vemod. Trots att hennes egen röst tystnade 1976 är sångerna tidlösa och skulle kunna vara skrivna idag.

Besök Ellinores hemsida för mer information!

Facebook

Föreställningens längd ca 1,30 tim utan paus

Medverkande Ellinore Eriksson

Spelas:

Lör 1 okt kl 19

BILJETTER
Biljettpris ordinarie 200 kr
Biljettpris pensionär, student, Scenpass, grupp om minst 10 pers 160 kr
Biljettpriser inkl servicavgift

BILJETTBOKNING

TICKETMASTER:
www.ticketmaster.se
Ticketmasters Callcenter 077-170 70 70

Boulevardteaterns Biljettkassa:
Öppet Tis, Ons, Tor kl 9-13, Lör kl 10-14
samt 1 tim före samtliga evenemang.
(Obs! Nya öppettider från 23 augusti)

E-post: biljett@boulevardteatern.se
Telefon: 08-642 98 00

På följande TicketmasterOmbud går det också bra att köpa och hämta ut biljetter till
Boulevardteaterns alla föreställningar! - HITTA DITT NÄRMSTA TICKETMASTEROMBUD- KLICKA HÄR!