TEATERKALASET 2019


Lördagen den 9 februari öppnar tretton finfina teatrar, för barn och unga, upp sina portar och bjuder in till ett teaterkalas, där alla föreställningar /aktiviteter erbjuds till pangpriset 75 kronor!


Ett bra tillfälle för alla teatersugna familjer att upptäcka alla fina teaterpärlor runt om i stan.Det vankas allt från teater till improvisation, mim och dans  och prova på teater – så det är bara att välja och vraka ur det digra programmet!
Alla föreställningar och aktiviteter har ett extra fint kalaspris (endast 75 kr/person), och publiken/deltagarna på Teaterkalaset får dessutom ett VIP-kort som ger er 20% rabatt på alla medverkande teatrar under resten av året. Kalasbra, eller hur!

Den 9 februari erbjuder Boulevardteatern "Prova-på-teater barn" för barn  7 - 12 år. Välj om ni vill gå  kl 10-12 eller 13-15.  Workshopen äger rum i vår kurslokal på Skånegatan 63. Max 10 barn per tillfälle. Maila er anmälan till kurser@boulevardteatern.se. Ange namn och kontaktuppgifter till vårdnadshavare samt ålder på barnet. 

OBS! Rabatten på 20% under resten av 2019 gäller inte våra ordinarie kurser eller teaterkollon utan enbart biljetter till de egenarrangerade föreställningar vi spelar i Stockholm under året. Vi lägger upp info om var vi spelar på den här sidan.  

https://www.barnistan.se/teaterkalas-2019/