Kim Anderzon

Det är med stor saknad och sorg Kim Anderzon nu lämnat oss. Men vi är också tacksamma över att hon velat dela de senaste säsongerna med oss här på Boulevardteatern. Först med sina egna monologer och sedan i Ionescos "Den skalliga primadonnan". Det har varit en fröjd att dela scenen med detta kraftverk. Ett äventyr varje kväll. Denna Sveriges största komedienne. Ett under av publikkontakt. Men också en mycket generös och varm person privat. Ett föredöme för oss alla. Din energi och din värme lever vidare hos oss...

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lajla Tröften » Kim Anderzon:  ”All kärlek ~ allt ljus och sann djup visdomsinsikt från alla oss på Center för H..”

  • Lilian Andreasson » Kim Anderzon:  ”Såg inslaget som handlade om Kim Anderzon. Finns det möjlighet för mig som priva..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-