Ledig tjänst som producent/turnéläggare

Boulevardteatern söker en producent/turnéläggare. 

Boulevardteatern är en fri grupp med bas i Stockholm. Vi har under 12 år haft en egen scen i Stockholm som vi lämnade i januari.  Vi fokuserar nu på att utveckla turnéverksamheten och hitta nya möjligheter och samarbetspartners.

Som producent projektleder du en eller flera produktioner och ansvarar för dess planering samt över hur projektet kommuniceras, marknadsförs och säljs. Turneläggningen sker i kontakt med arrangörer runt om i landet. 75% av verksamheten riktas till barn och unga. Vi söker dig som vill vara med på denna nya resa för Boulevardteatern och tillsammans med oss vara med och utveckla verksamheten. Du kommer jobba i nära samarbete med ytterligare en producent. 
 
Under hösten har vi en ensemble på åtta skådespelare som spelar i tre olika produktioner. Vi har ett samarbete med Årsta Teater och Vallentuna kommun och varje sommar spelar vi några veckor på Gotland. Vi har även en skådespelarutbildning och viss kursverksamhet. Vårt kontor ligger på Södermalm.
 
Vi söker dig som har flerårig vana som producent. Du har erfarenhet av projektledning och turnéläggning. Van att arbeta självständigt. Erfarenhet av arbete riktat till barn och unga, marknadsföring samt kunskaper inom InDesign och Photoshop är meriterande.

Anställningen är till en början en visstidsanställning från 8 aug 2018 – 16 juni 2019.  
Goda möjligheter till fortsatt anställning.
Sista ansökningsdag är 30 juni. Vi tar emot ansökningar och gör intervjuer löpande.
Skicka din ansökan per mail till info@boulevardteatern.se

 För mer info kontakta konstnärlig ledare Roger Westberg
roger@boulevardteatern.se el 070-549 90 91