Teaterkollo sommarlovet 2019
Gangvide Farm - När, Gotland

Sommaren 2019 arrangerar Boulevardteatern sitt populära sommarkollo på Gangvide Farm i När på sydöstra Gotland under vecka 29 och 30 för barn 7 - 12 år.

På kursen kommer vi ägna oss åt teater, cirkus och musik. Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för nära och kära.

Vi som håller i kursen heter Isabell Ström och Elinne Leanderson, båda verksamma skådespelare/musiker på Boulevardteatern. 

Isabell Ström har studerat fysisk teater vid YH Novia i Finland. Hon har arbetat som lärare inom cirkus, muik, teater och även haft ett flertal uppdrag som skådespelare och koreograf i Finland. Just nu arbetar hon som skådespelare på Boulevardteatern. 

Elinne Leanderson är utbildad musiklärare på Kungl. Musikhögskolan. Hon har därefter arbetat som musik- och rytmiklärare i Stockholm. Nu arbetar hon som musiker på Boulevardteatern och undervisar även i fiol. 

OM KOST, BOENDE SAMT BÅT- & SYSKONRABATT
• Syskonrabatt 10%.
• Detta är dagkollo utan övernattning men möjlighet finns för boende på Gangvide Farm, kontakta Kickan Karlsson på 073-184 09 22.
• Kollodeltagare med familj får upp till 40% rabatt på  vissa båtavgångar på Destination Gotland från Stockholm - Visby. Kontakta oss för kampanjkod på båten.
• Lunch ingår. Hör av er om det finns allergier som vi bör ta hänsyn till!

KURSPERIODER
Period 1 vecka 29

7-12 år
5 dagar
tisdag 16 juli - lördag 20 juli  kl 9.30 - 15.00
Kostnad 2000 kr

Period 2 vecka 30
7-12 år
5 dagar
tisdag 23 juli  - lördag 27  juli kl 9.30 - 15
Kostnad 2000 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig på kurser@boulevardteatern.se
Var vänlig uppge:
- Vilken av kolloperioderna som avses
- Namn och ålder på kollodeltagare
- Telefonnummer till förälder/anhörig
- Fakturaadress
- Berätta gärna om ditt barn har tidigare erfarenhet av liknande kurs

Anmälningar sker löpande.


Bokningsregler
Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Den innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till oss inom 14 efter att vi bekräftat din anmälan. Betalning:  Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75 % av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.

Vägbeskrivning och karta till Gangvide farm - Klicka här!
Kör väg 143 mot Roma, ca 2 km efter Roma tag åt höger mot Hemse. Fortsätt ca 20 km tills ni kommer till Etelhem där tar ni vänster mot Garda. Vid stoppskylten i Garda tar ni vänster mot Ljugarn, efter 600m tar ni höger, det står När 9 på skylten. Ni kommer till en ICA affär som ligger på vänster sida och strax efter bron kör ni till vänster mot "Gangvide" sedan vänster mot "Gangvide" igen, Gangvidefarm är första gården på vänster sida, ni ser en gammal bensinmack vid infarten.