Teater höstlovet 7-12 år

På höstlovet arrangerar vi teaterkurs för barn med Boulevardteaterns skådespelare/musiker.

Datum: 29 okt - 1 nov kl 9-15.
Längd: 4 dagar måndag - torsdag
Lokal: Kursen äger rum på Skånegatan 63.
Pris: 2000 kr (ink moms)

Tycker du om att spela teater? 
Välkommen att vara med på Boulevardteaterns teaterkurs på höstlovet..

På kursen kommer vi ägna oss åt teater, cirkus och musik. Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för nära och kära.

Kursen är kl 9-15 med en timmes paus för lunch. Medtag egen matsäck.

Vi som håller i kursen heter Isabell Ström och Elinne Leanderson, båda verksamma skådespelare/musiker på Boulevardteatern.

Isabell Ström har studerat fysisk teater vid YH Novia i Finland. Hon har arbetat som lärare inom cirkus, musik, teater och även haft ett flertal uppdrag som skådespelare och koreograf i Finland. Just nu arbetar hon som skådespelare på Boulevardteatern. 

Elinne Leanderson är utbildad musiklärare på Kungl. Musikhögskolan. Hon har därefter arbetat som musik- och rytmiklärare i Stockholm. Nu arbetar hon som musiker på Boulevardteatern och undervisar även i fiol. 


Vi arbetar med några av teaterns grunder så som skådespelarövningar, improvisationsövningar och korta scenframställningar. Vi tränar fantasin, samarbete, avslappning, röst och koncentration. Målet är att under lustfyllda former skapa tillsammans.

ANMÄLAN

Anmäl dig på  kurser@boulevardteatern.se
Var vänlig uppge:
- Namn och ålder på kursdeltagare
- Telefonnummer och namn till förälder/anhörig
- Fakturaadress
- Berätta gärna om ditt barn har tidigare erfarenhet av liknande kurs

Bokningsregler
Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Den innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till oss inom 14 efter att vi bekräftat din anmälan. Vi tar emot anmälningar löpande. Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75 % av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.