Light my future

Ett samarbete mellan Boulevardteatern och Optimus.

En rolig, underhållande, rörande och modig föreställning av och med elever från Optimus, Vallentunas skolenhet för nyanlända elever, under ledning av pedagoger från Boulevardteatern, lärare från Optimus och musikern Zifa.

Eleverna har själva fått skriva dikter och sånger till föreställningen och de är även med och sjunger, dansar och agerar i föreställningen.

I föreställningen sammanvävs flera andra Skapande skolaprojekt som pågått under året i Vallentuna. Bland annat har hundratals elever i Vallentuna träffat musikern Zifa och fått lära sig olika danser som kommer att vävas in i föreställningen.

Föreställningen passar från 13 år.
Föreställningens längd ca 1 timme.

Samarbetet mellan Boulevardteatern och Optimus har pågått sedan hösten 2016 och är en del av Skapande skolaprojekt. Föreställningen spelas även på Vallentuna Teater onsdag 10 maj kl. 10 och torsdag 11 maj kl. 10 och 13 för skolelever i Vallentuna.
Läs mer

Mer om Optimus
Optimus är mottagningsenhet för nyanlända elever i Vallentuna kommun. Optimus ansvarar också för förberedelseklasser, modersmål och studiehandledning. Optimus ska stötta och vara "bollplank" för kommunens skolor i mottagandet och i undervisningen av nyanlända elever. Läs mer

Spelas:

Mån 15 maj kl 13

BILJETTER
Fri entré
Obs! Service avgift tillkommer vid köp via Ticketmaster

BILJETTBOKNING
TICKETMASTER:
www.ticketmaster.se
Ticketmasters Callcenter 077-170 70 70

BOULEVARDTEATERN
Boulevardteaterns biljettkassa
E-post biljett@boulevardteatern.se
Tel 08 642 98 00
OBS! Sommartider i kassan:
Fr o m 1 juni endast öppet 1 tim innan föreställningsstart.

Kassan öppen ti-to kl 9-13 & lö kl 10-14
samt 1 tim före samtliga evenemang.

HITTA DITT NÄRMASTE TICKETMASTEROMBUD - KLICKA HÄR!