Speldatum

Aftonrodnad – Sånger som blossar och berör

Gästspel med Cecilia Thorngren

Foto Hasse Lindén
 
Normöverskridande, fri och obunden. Cecilia Thorngren är artisten som fortsätter att fascinera.
 
”Jag gillade det där soundet direkt: rakt, med små gester, personligt utan att ställa sig framför musiken. Det är den där mörka sältan i rösten och förmågan att vara ett med både text och musik som är så lockande.”    
Thomas Lindahl, kompositör
 
”Vilken teater hugger henne först till en stor musikalroll.”
Aftonbladet
 
”Jag upplever Cecilia som normöverskridande, i dagens sökande efter den passande målgruppen, så till vida att hon inte på något sätt är ålders- eller gruppfixerad. Cecilia jobbar dessutom med musiker och artister, i olika åldrar och med olika bakgrund, t.ex. Eldkvarns Claes von Heijne och Tony Thorén (Cecilia har också sjungit med Eldkvarn). ”

Thomas Wihlman, Tidningen Kulturen
 
Cecilia Thorngren är skådespelerskan och sångerskan, som med sin kraftfulla röst, originella tolkningar och humoristiska iakttagelser har dragit fulla hus både i hemstaden Stockholm och runt om i landet. Nu senast på Scalateatern samt på Victoriateatern i Malmö.
Hon har genomfört flera olika gästspel – senast i mars – på Boulevardteatern och nu är det dags igen! Cecilias nya föreställning – Aftonrodnad – blandar sångnummer med humor och personliga betraktelser. Hon tolkar sånger som Zarah Leander, Monica Zetterlund och Anita Lindblom gjort kända samt bjuder på musik av kompositörer som John Holm, Leonard Cohen, Plura Jonsson, Åsa Jinder, Kajsa Grytt, Mikael Wiehe, Bob Dylan, Vladimir Vysotskij och Peter LeMarc.
                        
Under hösten 2017 släpper Cecilia ett album – Svart katt – med material delvis från föreställningarna, delvis specialskrivet av Staffan Hellstrand och Peter LeMarc. Producent är Andreas Dahlbäck och med legendaren Kjell Andersson som visionär och kreativ kraft.
 
www.ceciliathorngren.se

Piano Claes von Heijne
Dragspel Erik Fridell
Kontrabas Olle Steinholtz 
 

Spelas:

Lör 10 juni kl 19

BILJETTPRISER
Biljettpris 225 kr
Pris inkl serv avg

BILJETTBOKNING
TICKETMASTER
www.ticketmaster.se
Ticketmasters Callcenter 077-170 70 70

BOULEVARDTEATERN
Boulevardteaterns biljettkassa
E-post biljett@boulevardteatern.se
Tel 08 642 98 00
Kassan öppen ti-to kl 9-13 & lö kl 10-14
samt 1 tim före samtliga evenemang.

HITTA DITT NÄRMASTE TICKETMASTEROMBUD - KLICKA HÄR!